Personvernerklæring – UZYTAK Archive
Sist oppdatert: 7. oktober 2026
Kort fortalt
UZYTAK Archive fungerer frakoblet på telefonen din. Det finnes ingen konto, ingen reklame, ingen analyse og ingen sporing. Arkivene og filene dine blir på telefonen; UZYTAK samler ikke inn, mottar, deler eller selger noen data. Det eneste unntaket er en valgfri kampanjekode fra en partner (se nedenfor).
Arkivene og filene dine
Et arkiv du åpner, kopieres til appens private hurtigminne slik at det kan leses. Utpakkede filer og nye arkiver skrives bare til mappen du velger. Appen sletter arbeidskopiene fra hurtigminnet ved neste start; listen over nylige filer (navn, størrelse, plassering) blir på telefonen.
Tilgang til filer
Appen ber ikke om tilgang til all lagringen din. Den mottar bare filene du velger i filvelgeren, med «Åpne med» eller «Del», og skriver bare til mappen du tillater i Androids mappevelger. Du kan trekke tilbake denne tilgangen når som helst i Android-innstillingene.
Passord
Arkivpassord brukes bare på telefonen din for å dekryptere eller kryptere arkiver. De lagres aldri og sendes aldri noe sted.
Varsler
Under lange oppgaver (utpakking, oppretting) viser appen et fremdriftsvarsel slik at Android ikke stopper arbeidet. Det inneholder ingen reklame og analyseres ikke.
Data vi ikke samler inn
Du trenger ingen konto. Vi samler ikke inn personopplysninger, fillister, posisjoner, reklame-ID-er eller bruksanalyser. Det finnes ingen server, ingen ssky og ingen synkronisering.
Kjøp
Pro-kjøpet og valgfrie tips behandles via Google Play Billing i henhold til Googles personvernerklæring; appen bruker internett kun til dette og får fra Google Play bare bekreftelsen på kjøpet.
Kampanjekoder fra partnere
Bare hvis du velger å skrive inn en partnerkampanjekode, sender appen koden til serveren vår partners.uzytak.com for å sjekke den. Hvis du deretter kjøper Pro med rabatt, sender vi koden og Google Plays kjøpsbekreftelse (purchase token) til denne serveren. Vi verifiserer kjøpet hos Google og betaler partneren provisjon. Det sendes ikke noe navn, e-postadresse eller dokumenter. Disse dataene brukes bare til dette formålet, deles ikke og slettes etter oppgjør, senest etter 5 år (regnskapsplikt). Be om sletting: support@uzytak.com. Hvis du har installert denne appen via en partners Google Play-lenke, leser appen bare denne partnerkoden fra Google Play én gang ved første oppstart (Install Referrer) og behandler den på samme måte. Når du åpner en annen UZYTAK-app fra denne, videresendes koden i Google Play-lenken.
Sletting av data
Du kan tømme listen «Nylige» i appen. Avinstaller appen, eller slett dataene den har lagret i Android-innstillingene, så fjernes listen, innstillingene og hurtigbufferen fra telefonen. Dine egne filer og arkiver i mappene dine berøres ikke.
Barn
UZYTAK Archive samler ikke inn data fra noen, og samler derfor heller ikke bevisst inn data fra barn.
Kontakt
Spørsmål: support@uzytak.com. Vi kan oppdatere denne retningslinjen. Datoen ovenfor viser siste versjon.