Prywatność i zasady wgrywania
Ostatnia aktualizacja: 19 października 2026
Prywatność
Bez konta i bez logowania. W tym narzędziu nie używamy reklamowych ani śledzących plików cookie.
Twoje zdjęcie i model 3D są przechowywane tylko po to, by obliczyć i dostarczyć wynik: na naszym serwerze (api.uzytak.com, UE) oraz, w czasie liczenia modelu, na naszej własnej stacji w Polsce.
Wszystkie pliki są automatycznie usuwane 7 dni po wgraniu. Możesz usunąć je wcześniej przyciskiem na stronie modelu.
Aby zapobiegać nadużyciom, liczymy wgrania na dzień za pomocą jednokierunkowego skrótu Twojego adresu IP; sam adres IP nie jest przechowywany. Liczniki są usuwane po 2 dniach.
Twój model jest dostępny tylko dla osób, które mają do niego link. Nie publikujemy ani nie sprzedajemy Twoich zdjęć i modeli i nie używamy ich do trenowania sieci neuronowych.
Pytania o prywatność: support@uzytak.com. UZYTAK, Polska.
Zasady wgrywania
Wgrywaj tylko obrazy, które są Twoje lub do których masz zgodę na użycie. Odpowiadasz za prawa do obrazu i za sposób wykorzystania wyniku.
Niedozwolone: nagość lub treści seksualne, przemoc, symbole nienawiści, wizerunki małoletnich, cudze zdjęcia bez ich zgody oraz kopie chronionych marek, postaci lub dzieł bez pozwolenia.
Możemy usuwać pliki i blokować wgrywanie, jeśli naruszają te zasady. Skorzystaj z „Zgłoś nadużycie” na stronie modelu lub napisz na support@uzytak.com.
Usługa jest świadczona bezpłatnie i w stanie, w jakim jest; wynik jest generowany automatycznie przez sieć neuronową i może zawierać błędy.